DESPRE NOI

Blogul My Vintage Look isi propune sa creeze un spatiu virtual in care frumosul se impleteste cu trecutul si pasiunea cu designul, cu alte cuvinte un loc ideal pentru a va crea propriul Vintage Look.
Pe blogul nostru veti gasi haine vintage, alese cu grija, dar si haine noi. Atat hainele cat si accesoriile vintage se afla in cea mai buna stare posibila, blogul propunandu-si astfel sa aduca in atentia dumneavoastra numai articole impecabile.
Produsele vintage vor fi catalogate dupa 3 criterii, inscrise la stare produsului dupa cum urmeaza:

Stare Produs – Excelenta – articolul nu prezinta semne de uzura.
Stare Produs – Foarte Buna – articolul prezinta mici semne de uzura (usor vizibile).
Stare Produs – Buna – articolul prezinta semne de uzura. (in cazul acesta defectele vor fi semnalate la descrierea produsului).
My Vintage Look va urează cu drag:
Bine ati venit !

duminică, 3 aprilie 2011

My Vintage Look @ Biblioteca Vie Atelierul


Te-ai intrebat vreodata cum isi alege cuvintele un poet? Esti curios sa afli ce face producatorul unui film? Vrei sa stii cat repeta un muzician in fiecare zi? Sau cum isi gaseste un artizan inspiratia?

Cu ocazia implinirii primului an de existenta, Atelierul impreuna cu ART Fusion iti dau sansa sa afli raspunsurile la aceste intrebari si la multe altele, petrecand o zi “citind” oameni creativi, intr-o editie speciala a Bibliotecii Vii.

Te asteptam sambata pe 9 aprilie, in Stamba cafe & more (Str. Dianei nr 11, zona Piata Rosetti) de la ora 15:00 si la afterparty cu Erik Szasz [electrofunk] si Tone Tavi [electroswing]. Intrarea la petrecerea de seara este 10 lei cu o bere Holsten inclusa.

Biblioteca Vie functioneaza ca o biblioteca obisnuita – cititorii vin si imprumuta carti pentru o perioada limitata de timp. Dupa ce citesc cartile, le returneaza in biblioteca, si daca vor, pot sa mai imprumute o carte.

Exista insa un aspect important: cartile sunt fiinte umane care se folosesc de cunostintele si experienta lor intr-un domeniu creativ pentru a intra intr-un dialog personal cu cititorul.

In editiile trecute Biblioteca Vie avea ca scop principal infirmarea prejudecatilor despre anumite grupe de oameni. De aceasta data vrem sa facem o Biblioteca Vie creativa, in care cititorii sa poata cunoaste scena culturala bucuresteana din interior, dialogand cu: artisti plastici, scriitori, designeri, muzicieni, dansatori, galeristi, actori etc.

Iar pentru ca sarbatorim un an alaturi de Revista Atelierul “cartile” artizani vor expune in cadrul Bibliotecii Vii obiectele si accesoriile handmade create de ele.