DESPRE NOI

Blogul My Vintage Look isi propune sa creeze un spatiu virtual in care frumosul se impleteste cu trecutul si pasiunea cu designul, cu alte cuvinte un loc ideal pentru a va crea propriul Vintage Look.
Pe blogul nostru veti gasi haine vintage, alese cu grija, dar si haine noi. Atat hainele cat si accesoriile vintage se afla in cea mai buna stare posibila, blogul propunandu-si astfel sa aduca in atentia dumneavoastra numai articole impecabile.
Produsele vintage vor fi catalogate dupa 3 criterii, inscrise la stare produsului dupa cum urmeaza:

Stare Produs – Excelenta – articolul nu prezinta semne de uzura.
Stare Produs – Foarte Buna – articolul prezinta mici semne de uzura (usor vizibile).
Stare Produs – Buna – articolul prezinta semne de uzura. (in cazul acesta defectele vor fi semnalate la descrierea produsului).
My Vintage Look va urează cu drag:
Bine ati venit !

miercuri, 22 decembrie 2010

My Vintage Look @ Revista Atelierul

“My Vintage Look”, Your Vintage Look, Our Vintage Look

Scris de Mihaella Ion

"Am pregătit pentru seara de Crăciun şi cea de revelion o miniserie de rochiţe marca My Vintage Look. Dar nu ne-am oprit aici şi le-am luat şi un interviu fetelor. Iată ce am aflat:

1. De unde a pornit ideea blogului My Vintage Look?

Fiecare idee vine să schimbe ceva şi cum fiecare dintre noi încearcă să schimbe lumea şi să facă o diferenţă iată că blogul My Vintage Look a apărut ca o concretizare a nevoii de exprimare, de schimbare şi de punere în valoare a unei atitudini şi stări “mai altfel” decât suntem obişnuiţi .

2. Cum se împacă produsele handmade cu cele vintage? Poţi să fii vintage şi să porţi produse handmade?

Pentru noi handmade-ul nu are vârstă şi este dificil de încadrat în vreo categorie tip nou sau vechi aşa că nu vedem nicio neconcordanţă între cele două, ci mai degrabă o împletire armonioasă.

3. Am observat pe blog că produsele prezentate au nume insolite, Cry me a river, Deer Obsession, cum le alegeţi?

Cred că produsele îşi aleg singure un nume, iar eu/noi doar îl simt şi încerc să-l denumesc. Percepţia fiecarui obiect în parte şi starea pe care ne-o transmite determină povestea şi numele lui........"

http://www.revista-atelierul.ro/2010/12/22/my-vintage-look-your-vintage-look-our-vintage-look/